When something old becomes something new‘ dat is waar wij van Splendid Bandit expert in zijn, namelijk zandstralen!
Wij toveren karakteristieke oude meubelen om naar een modern pronkstuk voor in het interieur….of ben je juist opzoek naar een oude doorleefde kast vol nostalgische sfeer? Bij ons is heel veel mogelijk. 

Wij staan voor duurzaamheid en kwaliteit en werken milieubewust. De kwaliteit van vroeger, oerdegelijk vol eiken, maar dan in de stijl en sfeer van nu! Meubels die met gemak nóg een leven lang meegaan. Wij verven onze meubels met de milieuvriendelijke matte Fusion Mineral Paint, beschikbaar in zeer veel verschillende kleuren en kleurencombinaties. Of we oliën uw meubel of tafel met de  duurzame optimaal beschermende oliën van Rubio Monocoat.

We zandstralen niet alleen meubels, ook houten deuren of raamluiken of kozijnen kunnen wij ontdoen van hun vernis laag.

Meubels kunnen op afspraak gebracht en gehaald worden. Het is ook mogelijk om meubels door ons te laten vervoeren, maar daar zitten wel transportkosten aan verbonden.

Hoe werkt het?

1. Bekijk ons assortiment

Kies een van de meubelen uit ons assortiment die je geheel laat opknappen naar wens of kies voor een reeds opgeknapt meubelstuk.

2. Ik heb zelf een meubelstuk en wil dit laten opknappen

Je hebt zelf een mooi meubelstuk en wilt dit laten opknappen naar eigen wens. Of je hebt een houten tafel of kast en wilt deze ontdoen van de huidige verf/vernis lagen, maar ook houten deuren of luiken, je kunt het zo gek niet bedenken.

Contactformulier

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 4 bestanden uploaden.